Résidence Iylon - Ménasina 20130 Cargèse CORSE

Résidence Cargèse in Corsica

Résidence Itylon, aan de rand van het stadje Cargèse, is van een bijzondere klasse, maar niet van overdaad of protserige aankleding.
Eigenaar Jean heeft in deze résidence een omgeving van rust en ontspanning weten te creëren, in een vriendelijke en persoonlijke sfeer.

Veertien kleine villa’s omringd door duizenden bloemen en struiken staan op het terrein vol bomen, dat grenst aan de prachtige baai van Menasina.

De vrijstaande huisjes staan op prettige afstand van elkaar en zijn comfortabel en compleet ingericht met ieder een overdekte veranda en een barbecue.
Het zwembad, omringd door olijfbomen en laurierstruiken, staat alle gasten ter beschikking. De faciliteiten van de résidence richten zich op eenvoudig en puur vertier.


Een verblijf in Itylon, in deze idyllische en comfortabele omgeving, midden in een vriendelijke, natuurlijke omgeving, voelt een beetje als thuis op vakantie zijn.


Dwaal rond in alle hoekjes van de tuin, luier in een van de hangmatten en neem dan het paadje naar het strand voor een frisse duik in de zee. Eenvoudige luxe, maar juist daarom zo waardevol.

Mini villa de type I

Mini Villa Type I

Pavillon for 2/4 pers.
35m2 + 7m2 de terrace

Mini villa de type II

Mini Villa Type II

Pavillon for 4 pers.
All comfort.
48m2 + 12m2 of terrace

Le Figuier

Pavillon for 6 pers.
70m2 + 20m2 terrace

Le figuier

L'Amandier

Pavillon for 6 pers.
80m2 + 30m2 terrace

L'Amandier