La piscine Residence itylon Bougainvilier la plage de Menasina Residence Itylon
francais english italiano deutsch netherlander

Résidence Cargèse in Corsica

Résidence d´Itylon ligt op een heuvel midden tussen amandelbomen, olijfbomen en eucalyptus. De veertien minivilla's

Location de vacances en résidence op de résidence bieden de gasten alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in een schitterend landschap met een prachtig panorama. De vrijstaande minivilla´s zijn comfortabel ingericht in typisch mediterrane sfeer. Elke villa beschikt over een loggia en een intieme tuin met een gemetselde barbecue. De villa´s staan op ruime plekken in harmonie met het landschap.

Piscine de la résidence

Itylon heeft een heel bijzonder zwembad: artistiek van vorm en met een fantastisch uitzicht op het ongerepte Corsicaanse landschap. Bij het zwembad vindt u uitnodigende ligstoelen en hangmatten. Bij zonsondergang komen de tortelduifjes om te drinken aan de rand van het zwembad en houden u gezelschap.Als u wilt genieten van het strand: via een paadje loopt u in enkele minuten naar het goudgele strand van Ménasina aan de turkooiskleurige zee.

Shoppen en wandelen kunt u in het nabijgelegen plaatsje Cargèse. Het is een charmant dorp met een rijke historie.
U vindt er ondermeer een Grieks-orthodoxe kerk vol iconen. De meeste inwoners stammen af van Griekse vluchtelingen uit de 17e eeuw. Sommige Cargèsiens spreken nog steeds Grieks. Via de haven kunt u uitstapjes maken naar stranden in de buurt. De omgeving van Résidence Itylon biedt u talloze mogelijkheden voor wandelingen in het woeste Corsicaanse landschap.

De rotsachtige baai van Piana aan de golf van Porto is door Unesco uitgeroepen tot beschermd werelderfgoed.

In de omgeving is er gelegenheid om paard te rijden en watersport te beoefenen. Met de auto bent u in drie kwartier in Ajaccio, de hoofdstad van Corsica. Deze stad, de geboorteplaats van Napoleon, is rijk aan kunst en cultuur.

U bent van harte welkom op Résidence d´Itylon. Wij ontvangen u graag als vrienden op het mooiste eiland van de Méditerranée.


Résidence d'Itylon - Ménasina 20130 Cargèse CORSE
Contacter Jean Serreri